Blomkålskarbonader næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
400 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Hirseflager
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 10761 (2562 kcal)
KJ pr. Pers. 2690 (640 kcal)
Vægt ialt 2089 gram
Vægt pr. Pers. 522 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 515 KJ (122 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 22.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)