Annes grove pølsehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Fuldkornshvedemel
100 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
100 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
20 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
Energi:
KJ total 39353 (9369 kcal)
KJ pr. stk. 1967 (468 kcal)
Vægt ialt 3476 gram
Vægt pr. stk. 173 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1132 KJ (269 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 27.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)