Daim islagkage 08 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Fyld:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 15295 (3641 kcal)
KJ pr. Pers. 3823 (910 kcal)
Vægt ialt 956 gram
Vægt pr. Pers. 239 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1599 KJ (380 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 23.0 gram
Kulhydrat 38.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)