Hyldeblomstbradepandekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Skummetmælkspulver 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
  hyldeblomster
   
Energi:
KJ total 16152 (3845 kcal)
KJ pr. Pers. 1346 (320 kcal)
Vægt ialt 1218 gram
Vægt pr. Pers. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1326 KJ (315 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 57.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)