Daim lagkage med banan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Kagecreme:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
3 Lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
   
  Pynt:
1 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 19763 (4705 kcal)
KJ pr. Pers. 2470 (588 kcal)
Vægt ialt 1793 gram
Vægt pr. Pers. 224 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1102 KJ (262 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 16.9 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)