Romfromage 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
7 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
140 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1.5 dl. Brun rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
6.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15207 (3620 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 1058 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1436 KJ (342 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)