karrykål med oksekød og kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
6 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 spsk. Karry
2 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10450 (2488 kcal)
KJ pr. Pers. 2612 (622 kcal)
Vægt ialt 3886 gram
Vægt pr. Pers. 971 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 268 KJ (64 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)