Kylling med rygeost og dampede grønsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
100 gram Rygeost. 5+
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.75 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Dampede grønsager:
400 gram Gulerødder nye med top
300 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Estragon, frisk
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 12304 (2929 kcal)
KJ pr. Pers. 3076 (732 kcal)
Vægt ialt 4735 gram
Vægt pr. Pers. 1183 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 259 KJ (61 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)