|
1 |
|
Kylling hel1 Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
|
100 |
gram |
Rygeost. 5+100 gram Rygeost. 5+
|
1 |
bdt. |
Persille, frisk1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
1 |
bdt. |
Purløg, frisk1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.75 |
tsk. |
Peber0.75 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
evt. |
Hvidløg evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
|
|
|
|
|
Dampede grønsager:
|
400 |
gram |
Gulerødder nye med top400 gram Gulerødder nye med top
|
300 |
gram |
Forårsløg300 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
|
500 |
gram |
Grønne asparges500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges.
Der skæres ca. 1/3 af.
|
1000 |
gram |
Spidskål, frisk1000 gram Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
|
25 |
gram |
Smør25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
spsk. |
Estragon, frisk1 spsk. Estragon, frisk
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, nye1000 gram Kartofler, nye
|
|
|
|
KJ total 12304 (2929 kcal)
KJ pr. Pers. 3076 (732 kcal)
Vægt ialt 4735 gram
Vægt pr. Pers. 1183 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 259 KJ (61 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 6.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|