Bananmuffins med karamel og hasselnødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 5 stk.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
50 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
75 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 16282 (3876 kcal)
KJ pr. stk. 3256 (775 kcal)
Vægt ialt 1312 gram
Vægt pr. stk. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1240 KJ (295 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 39.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)