Gulerodskage med ostecreme 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
300 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Glasur:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 26408 (6287 kcal)
KJ pr. Pers. 2200 (523 kcal)
Vægt ialt 2098 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1258 KJ (299 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 15.5 gram
Kulhydrat 36.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)