Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Alaska Sej Fileter på bund af ærtemos, med kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Panerede Alaska Sej Fileter fra Rahbek 1 pose panerede Alaska Sej Fileter fra Rahbek vejer ca 500 gram og indeholder 8-11 stk.

   
  Ærtemos:
500 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kogte kolde kartofler
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10410 (2478 kcal)
KJ pr. Pers. 2602 (619 kcal)
Vægt ialt 2738 gram
Vægt pr. Pers. 684 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)