Bagt kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler til mos, skrællet vægt 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Til formen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 4938 (1175 kcal)
KJ pr. Pers. 1234 (293 kcal)
Vægt ialt 1254 gram
Vægt pr. Pers. 313 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 393 KJ (93 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)