Porretærte med skinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
1 pose Maizena tærtedej 1 pakke Marizena tærtedej indeholder i pose a 220 gram.
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 6870 (1635 kcal)
KJ pr. Pers. 2290 (545 kcal)
Vægt ialt 1213 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 566 KJ (134 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 14.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)