Klejner du ikke fortryder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Hjortetaksalt
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 spsk. Kardemomme, stødt
   
Energi:
KJ total 23618 (5623 kcal)
KJ pr. Portion 23618 (5623 kcal)
Vægt ialt 1490 gram
Vægt pr. Portion 1490 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1585 KJ (377 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 18.7 gram
Kulhydrat 46.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)