Hvidkålsbudding næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7379 (1757 kcal)
KJ pr. Pers. 1844 (439 kcal)
Vægt ialt 2863 gram
Vægt pr. Pers. 715 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 257 KJ (61 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)