Tarteletter med kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk 18 Stk
Ingredienser:
1400 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  evt. grøntsager
   
  Stuvning:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  aspargesvæde
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
2 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
   
18 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
Energi:
KJ total 12893 (3069 kcal)
KJ pr. Stk 716 (170 kcal)
Vægt ialt 3089 gram
Vægt pr. Stk 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)