Surbrød med rosmarinskorpe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
70 gram Gær, frisk
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1000 gram Sigtemel
4 tsk. Rosmarin, frisk
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 17045 (4058 kcal)
KJ pr. Brød 17045 (4058 kcal)
Vægt ialt 1734 gram
Vægt pr. Brød 1734 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 982 KJ (234 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)