Rugbrød med surdej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
  Surdej:
5 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1000 gram Rugkerner. skårne/knækkede
2 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1500 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
2 dl. Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
   
Energi:
KJ total 42748 (10178 kcal)
KJ pr. Brød 21374 (5089 kcal)
Vægt ialt 5093 gram
Vægt pr. Brød 2546 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 839 KJ (199 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)