Jordskokkecremesuppe med kammuslinger og æbler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
150 gram Kammuslinger En kammusling vejer ca. 25 gram.
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Sautering:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
  kørvel eller andet kryddergrønt
   
Energi:
KJ total 7951 (1893 kcal)
KJ pr. Pers. 1325 (315 kcal)
Vægt ialt 2615 gram
Vægt pr. Pers. 435 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 304 KJ (72 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)