Rugbrød med øl næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
100 gram Rugkerner. skårne/knækkede
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
3.3 dl. Maltøl 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
50 gram Gær, frisk
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 10196 (2427 kcal)
KJ pr. Brød 10196 (2427 kcal)
Vægt ialt 1118 gram
Vægt pr. Brød 1118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 45.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)