Brownie - de bedste Amerikanske næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
140 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
225 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 22429 (5340 kcal)
KJ pr. stk. 1121 (267 kcal)
Vægt ialt 1343 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1670 KJ (397 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 49.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)