Ægte surbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
  Surdej:
20 gram Gær, frisk
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Surbrødsdej:
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Fuldkornshvedemel
2 spsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 9812 (2336 kcal)
KJ pr. Brød 4906 (1168 kcal)
Vægt ialt 1010 gram
Vægt pr. Brød 505 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 971 KJ (231 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 46.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)