Mørbradgryde 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Svinemørbrad, afpudset
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 19366 (4611 kcal)
KJ pr. Pers. 4841 (1152 kcal)
Vægt ialt 2787 gram
Vægt pr. Pers. 696 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 694 KJ (165 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 13.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)