Fedtfattig gulerodskage med ostecreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
285 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
375 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Oste-creme:
200 gram Philadelphia Naturel Light 1 bakke indeholder 200 gram.
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 24509 (5835 kcal)
KJ pr. Pers. 2042 (486 kcal)
Vægt ialt 1952 gram
Vægt pr. Pers. 162 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1255 KJ (298 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 37.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)