Gratineret kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salvie, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
evt. Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
Energi:
KJ total 5759 (1371 kcal)
KJ pr. Pers. 1439 (342 kcal)
Vægt ialt 1215 gram
Vægt pr. Pers. 303 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 15.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)