Banankage med grahamsmel og puddersukker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 19743 (4700 kcal)
KJ pr. Pers. 2467 (587 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1478 KJ (352 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 37.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)