Julerødkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Rødkål. rå
5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 dl. Ribssaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 12262 (2919 kcal)
KJ pr. Pers. 1532 (364 kcal)
Vægt ialt 3202 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 18.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)