Trøffelkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
  Sukkerbrødsdej:
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 Tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Fyld:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
120 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
Evt. Rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Evt. Chokolade krymmel
   
Energi:
KJ total 17023 (4053 kcal)
KJ pr. Pers. 1702 (405 kcal)
Vægt ialt 1030 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1652 KJ (393 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 57.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)