Svenske fastelavnsboller (Semla) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
7 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pensling:
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
174 gram Ren rå marcipan
6 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Topping:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 16846 (4011 kcal)
KJ pr. stk. 2105 (501 kcal)
Vægt ialt 1351 gram
Vægt pr. stk. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1246 KJ (296 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 14.1 gram
Kulhydrat 37.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)