Prossekage (Pråskage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
10 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
500 gram Havregryn, grovvalsede
3 hele Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
1 tsk. Kardemomme, stødt
125 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 14273 (3398 kcal)
KJ pr. Pers. 1427 (339 kcal)
Vægt ialt 1806 gram
Vægt pr. Pers. 180 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 790 KJ (188 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 33.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)