Banankage Diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5947 (1416 kcal)
KJ pr. Pers. 743 (177 kcal)
Vægt ialt 735 gram
Vægt pr. Pers. 91 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 809 KJ (192 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 34.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)