Bønnesalat med parmasan-dressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Grønne bønner, friske
1 pk. Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
20 Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 2812 (669 kcal)
KJ pr. Pers. 703 (167 kcal)
Vægt ialt 1122 gram
Vægt pr. Pers. 280 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 250 KJ (59 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)