Boller Diabetes 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
100 gram Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
10 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
900 gram Hvid hvede
   
Energi:
KJ total 16517 (3932 kcal)
KJ pr. stk. 550 (131 kcal)
Vægt ialt 1610 gram
Vægt pr. stk. 53 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1025 KJ (244 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 38.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)