Rabarbercoulis med vanille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3500 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
6 tsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
evt. Rød frugtfarve
   
Energi:
KJ total 37740 (8985 kcal)
KJ pr. Pers. 9435 (2246 kcal)
Vægt ialt 5600 gram
Vægt pr. Pers. 1400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 673 KJ (160 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 39.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)