Lagkagebund til 22 cm form næringsberegning

se opskriften her

Antal:
bunde 3 bunde
Ingredienser:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5166 (1230 kcal)
KJ pr. bunde 1722 (410 kcal)
Vægt ialt 461 gram
Vægt pr. bunde 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1120 KJ (266 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)