Chilisuppe med hakket oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 Rød chilipeber
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika, edelsuss
   
20 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 14599 (3475 kcal)
KJ pr. Pers. 1824 (434 kcal)
Vægt ialt 4232 gram
Vægt pr. Pers. 529 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 344 KJ (82 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)