Vaniljekranse med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Ren rå marcipan
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
Energi:
KJ total 26379 (6280 kcal)
KJ pr. Portion 26379 (6280 kcal)
Vægt ialt 1380 gram
Vægt pr. Portion 1380 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1911 KJ (455 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 26.9 gram
Kulhydrat 49.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)