Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vaniljekranse diabetes næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 50 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Hjortetaksalt
1 knsp Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
20 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 8974 (2136 kcal)
KJ pr. stk. 179 (42 kcal)
Vægt ialt 580 gram
Vægt pr. stk. 11 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1547 KJ (368 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 39.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)