Rabarbartærte Med creme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dejen:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
750 gram Rabarber, renset vægt
   
Energi:
KJ total 14936 (3556 kcal)
KJ pr. Pers. 1867 (444 kcal)
Vægt ialt 1665 gram
Vægt pr. Pers. 208 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 897 KJ (213 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 26.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)