Durumfranskbrød til bagemaskine næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
1 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Skummetmælkspulver 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
   
Energi:
KJ total 7529 (1792 kcal)
KJ pr. Brød 7529 (1792 kcal)
Vægt ialt 845 gram
Vægt pr. Brød 845 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 891 KJ (212 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)