Tomatsuppe med hakket oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
0.5 tsk. Karry
0.5 tsk. Paprika
10 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
1 tsk. Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 dl. Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 5861 (1395 kcal)
KJ pr. Pers. 1465 (348 kcal)
Vægt ialt 2519 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 232 KJ (55 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)