Gode gammeldags frikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Stegning:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5006 (1192 kcal)
KJ pr. Pers. 1251 (298 kcal)
Vægt ialt 982 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)