Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sennepscreme:
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 11032 (2626 kcal)
KJ pr. Pers. 2758 (656 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers. 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)