Ungarsk risfad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 tsk. Paprika, edelsuss
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12758 (3037 kcal)
KJ pr. Pers. 3189 (759 kcal)
Vægt ialt 2772 gram
Vægt pr. Pers. 693 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 460 KJ (109 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)