De bedste brunkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
1 tsk. Potaske
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pynt:
  halve mandler
   
Energi:
KJ total 16563 (3943 kcal)
KJ pr. Portion 16563 (3943 kcal)
Vægt ialt 1005 gram
Vægt pr. Portion 1005 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1647 KJ (392 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 69.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)