Kantarel lasagne - Kantarellasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kantareller, friske
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Bechamelsovs:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 20352 (4845 kcal)
KJ pr. Pers. 5088 (1211 kcal)
Vægt ialt 4019 gram
Vægt pr. Pers. 1004 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 506 KJ (120 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)