Den klassiske gløgg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 Kardemomme, kerner
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
12 Nelliker, hele
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 8275 (1970 kcal)
KJ pr. Pers. 2068 (492 kcal)
Vægt ialt 1485 gram
Vægt pr. Pers. 371 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 557 KJ (132 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 17.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)