Annas hakkebøffer i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
Energi:
KJ total 16012 (3812 kcal)
KJ pr. Pers. 2668 (635 kcal)
Vægt ialt 2904 gram
Vægt pr. Pers. 484 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 551 KJ (131 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)