Kyllingfrikadeller med sennep og kapers næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Estragon, frisk
50 gram Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4068 (968 kcal)
KJ pr. Pers. 1017 (242 kcal)
Vægt ialt 827 gram
Vægt pr. Pers. 206 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 492 KJ (117 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)