Klatkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Til bagning:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4910 (1169 kcal)
KJ pr. Pers. 1227 (292 kcal)
Vægt ialt 754 gram
Vægt pr. Pers. 188 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 651 KJ (155 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)